loading...
مجله اینترنتی ام دی 90
آخرین ارسال های انجمن
مدیریت بازدید : 412 شنبه 25 مرداد 1393 نظرات (3)

 

کارشناسان در مورد نگهداری میوه و سبزیجات توصیه‌هایی کرده‌اند تا موادغذایی دیرتر خراب شوند و مواد معدنی، ویتامین، اکسیدان‌ها و فیبرهای خود را از دست ندهند.

کارشناسان در رابطه با نگهداری میوه و سبزیجات توصیه کرده‌اند مواد غذایی به اندازه مصرف یک هفته خریداری کنید تا ویتامین و مواد معدنی خود را از دست ندهند.

مدیریت بازدید : 350 سه شنبه 07 مرداد 1393 نظرات (0)

 

آبغوره و آبلیمو از خوراکی هایی هستند که به سرعت کپک می زنند. برای جلوگیری از این مشکل با ما همراه شوید.

آبلیمو و آبغوره از آن دسته مواد غذایی است که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شود.

مدیریت بازدید : 142 سه شنبه 27 اسفند 1392 نظرات (0)

 

کمپوت کردن میوه ها,روش درست کردن کمپوت
به دو طریق می توان کمپوت درست کرد.
1- میوه مورد نظر و آب و کمی شکر را در قابلمه ریخته مستقیماً روی حرارت می گذاریم تا یکی دو جوش بزند و بعداز روی حرارت بر می داریم که این نوع کمپوت مانده گاری ندارد نهایتاً چند روزی بیشتر در یخچال نمی ماند.
2- روش دوم کمپوتهایی که درست می کنیم اگر کاملاً شرایط درست کردن کمپوت را رعایت کنیم مانده گاری بالایی دارد شاید بتوان چندسالی نگه داشت. برای اینکه کمپوت خوبی درست کنیم میوه هایی که انتخاب می کنیم نباید له باشد زدگی نداشته باشد و کاملاً سالم و مرغوب باشد و آنها را خوب شسته و خشک می کنیم و داخل شیشه های در فلزی استریل شده می ریزیم تا بالای شیشه پر شود و در یک قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا بجوش آید و از روی حرارت برداشته و شکر کم کم به آن اضافه می کنیم تا به مرحله اشباع برسد یعنی شکر دیگر در آب حل نشود.

 

برای مشاهده کامل مطلب روی ادامه مطلب کلیک کنید.


مدیریت بازدید : 160 چهارشنبه 07 اسفند 1392 نظرات (0)

 

روغن

 

 

چربی ها و روغن ها از مهمترین اجزای غذای انسان به شمار می روند و همه ما هر روز مقادیری از این ماده غذایی را مصرف می كنیم. چربی ها در تمام سلول‌ها و بافت های بدن وجود داشته و نقش حیاتی در غشای سلولی ایفا می‌كند، همچنین چربی‌ها به صورت پوشش و لایه محافظ در اطراف بعضی از اعضا و اندام‌های بدن یافت می شود.

 

یكی از مسایلی كه در مورد روغن ها و چربی ها بسیار حائز اهمیت است، مساله فساد آنهاست. هوا ) اكسیژن(، رطوبت، نور، درجه حرارت، كاتالیزورها و برخی آنزیم‌ها از عوامل اصلی فساد روغن‌ها و چربی ها هستند.

 

برای مشاهده کامل مطلب روی ادامه مطلب کلیک کنید.


 

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا از عملکرد سایت راضی هستید؟
    دوست دارید بیشتر چه مطالبی در سایت ارائه داده شود؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 381
  • کل نظرات : 176
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 100
  • آی پی امروز : 19
  • آی پی دیروز : 67
  • بازدید امروز : 197
  • باردید دیروز : 106
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 1,043
  • بازدید ماه : 3,485
  • بازدید سال : 18,766
  • بازدید کلی : 245,380
  • کدهای اختصاصی

    پشتیبانی