loading...
مجله اینترنتی ام دی 90
آخرین ارسال های انجمن
مدیریت بازدید : 181 دوشنبه 15 اردیبهشت 1393 نظرات (1)

دانستنيهاي علمي,مقالات علمي,اطلاعات عمومي

چرا بايد قبل از ساعت 9 شام خورد؟
وعده شام نیز جزء وعده ‏های مهم در برنامه غذایی انسان است حذف وعده شام از برنامه غذایی کار درستی نیست. افرادی که شام نمی ‏خورند، به مدت طولانی بدن خود را از مواد مغذی محروم می‏ کنند.
با توجه به ریتم‌های زیستی و فعالیت‌های هورمون‌های مختلف بدن توصیه می‌شود برای جلوگیری از اخلال در روند سوخت چربی‌ها باید شام باید قبل از ساعت ۹ شب مصرف شود و از میل کردن شام‌های حاوی چربی و کربوهیدرات زیاد خودداری شود و به میل کردن سبزیهای پخته یا خام با مقداری غذاهای پروتئینی در وعده شام قناعت شود.

مدیریت بازدید : 873 شنبه 06 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

نابغه ها چگونه وقت خود را تنظیم می‌کردند؟

بیشتر ماها آخر شب، زمانی که می‌خوابیم، این آرزوی واحد را داریم: کاش شبانه‌روز بیشتر از ۲۴ ساعت بود. اغلب ما، از کمبود وقت شاکی هستیم و در آخر شب، متوجه می‌شویم که کارهایی را انجام نداده‌ایم یا به صورت کامل به اتمامشان نرسانده‌ایم. مثلا ورزش نکرده‌ایم، کتابی را که دوست داشتیم بخوانیم، نخوانده‌ایم، وقتی برای دیدن فیلم یا سریال مورد علاقه خود نداشته‌ایم، زمانی برای گفتگو با اعضای خانواده برای ما باقی نمانده است و …


حالا تصور می‌کنید که نوابغ دنیا چطور وقت خود را تنظیم می‌کردند؟ آنها چگونه تعادلی بین کار حرفه‌ای و زمان استراحت خود برقرار می‌کردند یا احتمالا از چه کارهایی صرف‌نظر می‌کردند تا به کار اصلی خود برسند؟
اپنها سؤالاتی هستند که در این پست می‌خواهیم با تعدادی نمودار به آنها پاسخ بدهیم.
توجه داشته باشید که در همه موارد، ساعت به صورت ۲۴ ساعته ترسیم شده است، یعنی نیمه شب را درست در جای ساعت ۱۲ می‌بینید و ظهر را در پایین، در جای معمول ساعت شش.

 

نابغه,اطلاعات عمومی,نحوه زندکی افراد موفق

مدیریت بازدید : 151 پنجشنبه 21 فروردین 1393 نظرات (1)

تمرکز,تمرکز همزمان بر چند فعالیت,علت دشوار بودن تمرکز

چرا تمرکز همزمان بر چند فعالیت دشوار است؟

دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا دریافتند زمانی که فردی شروع به جست‌وجوی هدفمند یک شی‌ء می‌کند، نواحی بصری و غیربصری متعددی در مغز برای رهگیری شخص، حیوان یا شی گم‌شده بسیج می‌شوند.
این بدین معناست که چنان‌چه فردی به دنبال کودکی در یک جمعیت می‌گردد، نواحی مغز که معمولاً به تشخیص دیگر اشیا اختصاص داده می‌شوند و حتی نواحی که برای تفکر انتزاعی تنظیم شده‌اند، کانون توجه‌ را تغییر داده و به بخش جست‌وجو ملحق می‌شوند. بنابراین مغز به سرعت به یک یابنده کودک شدیداً متمرکز، تبدیل شده و منابع مورد استفاده‌اش برای سایر فعالیت‌های ذهنی را بازمدیریت می‌کند.

مدیریت بازدید : 173 شنبه 16 فروردین 1393 نظرات (0)

پیر شدن,علت پير شدن,چگونگي پير شدن,پیر شدن چگونه اتفاق می افتد

پیر شدن چگونه اتفاق می افتد ؟

گروهی از محققان مرکز ملی تحقیقان سرطان اسپانیا اقدام به انتشار یک مقاله کرده اند که طول عمر را در پستانداران در یک سطح ملکولی به اندازه تلومرها به عنوان پایانه فیزیکی کروموزم‌های خطی که دربرگیرنده کدهای تکراری DNA هستند، نسبت داده اند.
ماریا بلاسکو رئیس این گروه تحقیقاتی اظهار داشت: ما سرعت پیر شدن را بررسی می کنیم چرا که پیر شدن ارگانیسمها عامل ریسک اصلی برای بسیاری از انواع بیمارها از جمله سرطان است. موشهایی که تلومرهایشان سریعتر کوتاه شود به طور متوسط 30 درصد کوتاه تر عمل می کنند و زودتر پیر شده و سرطان می گیرند. این امر به ما نشانه ای درباره سرعت پیرشدن می دهد.
این پژوهش که در نسخه آنلاین مجله گزارشهای سلول منتشر شده درهای تحقیقات آینده درباره چگونگی پیر شدن سلولها و احتمالا تعیین طول عمر برای یک اورگانیسم خاص را باز می کند.


 برای مشاهده کامل مطلب روی ادامه مطلب کلیک کنید

مدیریت بازدید : 167 جمعه 15 فروردین 1393 نظرات (1)

عسل علت کش آمدن عسل

چرا عسل هنگام ریختن درون ظرف کش می‌آید؟
آب قطره‌قطره فرومی‌ریزد؛ اما هنگام ریختن عسل از آن رشته باریک و بلندی تشکیل می‌شود. مدل ریاضی که توسط یک محقق ایرانی ارائه شده، نشان می‌دهد همه‌چیز به ویسکوزیته و سرعت حرکت مایع در اثر جاذبه برمی‌گردد.
عجیب است؛ اما با اینکه همگی ما تاکنون با این واقعیت که عسل و دیگر شربت‌های غلیظ (سیروپ) بر خلاف آب و دیگر نوشیدنی‌ها هنگام انتقال از ظرفی به ظرف دیگر کش می‌آیند، برخورد کرده‌ایم تا به امروز توضیح قانع‌کننده‌ای برای این تفاوت وجود نداشته است.


 برای مشاهده کامل مطلب روی ادامه مطلب کلیک کنید

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا از عملکرد سایت راضی هستید؟
    دوست دارید بیشتر چه مطالبی در سایت ارائه داده شود؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 381
  • کل نظرات : 176
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 100
  • آی پی امروز : 33
  • آی پی دیروز : 67
  • بازدید امروز : 288
  • باردید دیروز : 106
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 1,134
  • بازدید ماه : 3,576
  • بازدید سال : 18,857
  • بازدید کلی : 245,471
  • کدهای اختصاصی

    پشتیبانی