loading...
مجله اینترنتی ام دی 90
آخرین ارسال های انجمن
مدیریت بازدید : 386 جمعه 03 مرداد 1393 نظرات (2)

 

سرگیجه (Dizziness) واژه ای است که اغلب برای تعریف دو احساس مختلف بیان می‌شود. تعریف دقیق از سرگیجه و چیزی که شما به آن سرگیجه می‌گویید بسیار مهم است، چراکه به شما و پزشکتان در شناسایی مشکل کمک می‌نماید. سرگیجه به دو نوع احساس سبکی سر و سرگیجه(دوران سر یا Vertigo) تقسیم می‌شود.

مدیریت بازدید : 235 جمعه 27 تیر 1393 نظرات (1)

 

گرفتگی عضلات در اثر گرما

کرامپ های گرمایی، گرفتگی های متعدد و غیرارادی عضلات در اثر گرمای هوا هستند که به طور شایع گریبانگیر افراد پر تحرک و فعال خواهد بود، مثل افرادی که در هوای گرم و مرطوب به ورزش یا انجام کارهای بدنی سنگین می پردازند.
این گرفتگی عضلات معمولا با دهیدراتاسیون و کاهش آب بدن در ارتباط هستند. کرامپ های گرمایی (heat cramps) معمولا عضلات بزرگ بدن را درگیر می کنند که در هوای گرم، فشار زیادی بر آنها وارد می شود.این کرامپ ها بیشتر از همه عضلات پاها (مخصوصا عضله پشت ران)، عضلات شکم، کمر و بازوها را درگیر می کنند.

مدیریت بازدید : 197 سه شنبه 24 تیر 1393 نظرات (0)


کم شدن آب بدن: اسهال، گرمای شدید و....

کم شدن آب به علت از دست دادن آب بدن است. این حالت زمانی اتفاق می‌افتد که ما مقدار زیادی مایعات از دست می‌دهیم و به میزان کافی، آن مقدارِ از دست رفته را جبران نمی‌کنیم.

مدیریت بازدید : 207 سه شنبه 17 تیر 1393 نظرات (0)

 

یکی از شایع ترین مشکلات روزه داران در ماه رمضان مبارزه با بوی بد دهان است. یکی از مهم ترین دلایل بروز بوی بد دهان هم خشکی دهان در ماه رمضان است. در این مقاله راه هایی برای مقابله با بوی بد دهان تان پیشنهادی می کنیم.

مدیریت بازدید : 151 دوشنبه 16 تیر 1393 نظرات (0)

 

تاثیرات سیگار بر قلب

مشاهده‌ی آمار اثرات مضّر سیگار بر سلامتی بدن، انسان را به‌ وحشت می‌اندازد. کشیدن سیگار هر ساله، بیشتر از مجموع تلفات ایدز، الکل، مواد مخدّر، تصادفات رانندگی، قتل ، خودکشی و آتش سوزی موجب مرگ ومیر افراد می شود. کشیدن سیگار سبب افزایش خطر بیمارهای قلبی عروقی، بیماریهای ریوی و منجر به افزایش خطر ایجاد سرطان ریه، گلو، معده، مثانه و بسیاری از سرطانهای دیگر میشود.  یکی از مهم ترین اعضای بدن که کشیدن سیگار می توان روند کاری آن را با اختلال روبه رو کند قلب است. در این خصوص از صحبت های دکتر محمد رضا تابان فوق تخصص قلب و عروق استفاده کردیم تا بیشتر تاثیرات سیگار بر روی قلب را بشناسیم.

مدیریت بازدید : 151 دوشنبه 16 تیر 1393 نظرات (0)

 

عناب هم ميوه‌اي خوشمزه است و هم داروي گياهي موثري به شمار مي‌رود. اين ميوه داراي لعاب فراوان حدود 5 درصد مواد پروتئيني، ‌4 درصد مواد قندي و مقدار زيادي ويتامين C و املاح است.

 

عناب به افزايش وزن بدن كمك مي‌كند. قدرت ماهيچه‌ها را زياد كرده و بنيه بدني را افزايش مي‌دهد.

مدیریت بازدید : 154 یکشنبه 15 تیر 1393 نظرات (0)

 

ماه مبارک رمضان ماهی است که چاق‌ها در آن ماه چاق‌تر می‌شوند و لاغرها، لاغرتر البته همه ما بهتر می‌دانیم که روزه گرفتن برای چاق شدن یا لاغر شدن نیست بلکه به منظور طهارت روحی و تقواست. اما چاق شدن بعد از 30 روز روزه‌داری می‌تواند حسابی آزاردهنده باشد.


در اینجا هشت گروه از افراد روزه‌داری که احتمالا در این ماه  وزن اضافه می‌کنند را آورده‌ایم، شما ممکن است جزو یکی از این دسته‌ها باشید یا حتی جزو همه آنها ولی مهم این است که از همین امروز حواس‌تان را جمع کنید تا مبادا در پایان این ماه مبارک نتیجه افراد همین گروه‌ها -یعنی چاقی- در انتظارتان باشد.  یادتان باشد بدون برنامه‌ریزی غذایی شما بیشــتر به سمت اضافه وزن گام برمی‌دارید تا کاهش آن، پس باید بر جذب مواد غذایی، نوع موادغذایی و زمان خوردن نظارت و کنـــــــترل داشته باشید.

مدیریت بازدید : 164 یکشنبه 15 تیر 1393 نظرات (0)

 

 يکي از نگراني‌هاي مهم والدين و حتي عذاب وجدانشان وقتي که تلفن‌هاي همراه هوشمند خود را به کودک مي‌دهند اين است که آيا اشعه اين ابزارها مي‌‌تواند سلامت کودک را به خطر بيندازد و در سنين پايين که مغز او همچنان در حال رشد است.

باعث بروز اختلال شود؟ جالب است بدانيد يک مطالعه جامع بين‌المللي در سال 2011 نشان داد ميان استفاده از تلفن‌همراه و ابتلا به تومور مغزي در بزرگسالان و نوجوانان ارتباط مستقيمي وجود دارد و شايد جالب باشد بدانيد افرادي که در آن زمان در اين مطالعه شرکت داشتند به اندازه من و شماي امروزي يا فرزندمان به تلفن‌همراه خود وابسته نبودند! البته نتيجه اين تحقيق به معناي اين نيست که بايد بين تلفن‌همراه هوشمند و تبلت و فرزندتان يک سد بتوني بکشيد چون حداقل چند دهه طول مي‌کشد تا مضرات استفاده از اين ابزارها بر سلامت فيزيکي و رواني گروه‌هاي سني و جنسي مختلف جامعه مشخص شود. علاوه بر اين براساس آنچه که در سايت انجمن غذا و داروي آمريکا آمده است هنوز هيچ مدرک علمي و دقيقي مبني بر آثار مخرب اشعه تلفن‌ها و ابزارهاي هوشمند الکترونيکي بر کودکان و نوجوانان وجود ندارد.

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا از عملکرد سایت راضی هستید؟
    دوست دارید بیشتر چه مطالبی در سایت ارائه داده شود؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 381
  • کل نظرات : 176
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 100
  • آی پی امروز : 25
  • آی پی دیروز : 67
  • بازدید امروز : 236
  • باردید دیروز : 106
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 1,082
  • بازدید ماه : 3,524
  • بازدید سال : 18,805
  • بازدید کلی : 245,419
  • کدهای اختصاصی

    پشتیبانی